Τρόποι Πληρωμής

Χρεωστική κάρτα
Δεκτές γίνονται όλες οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners), ενώ δεκτές γίνονται οι συναλλαγές και με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Πιστωτική κάρτα
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η παρούσα σελίδα δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας. Προσοχή για τα έξοδα συναλλαγής πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, δεν ευθύνεται η παρούσα σελίδα, αλλά η εκάστοτε τράπεζα και τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν το πελάτη.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR26 0171 2580 0062 5811 5648 658
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας:

Κατά την κατάθεση του ποσού στην τράπεζα να αναγράφετε στην αιτιολογία τις πληροφορίες για τον δικαιούχο, οπωσδήποτε πρώτα τα ψηφία του κωδικού παραγγελίας* σας και μετά το όνομά σας.

Ο αριθμός παραγγελίας θα εμφανιστεί στην οθόνη σας αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, καθώς επίσης και στο email επιβεβαίωσης που θα σας αποσταλεί με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας.

*Εάν παραλείψετε να εισαγάγετε αυτόν τον αριθμό, υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης.

Αντικαταβολή

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. H εξόφληση των αντικαταβολών γίνεται στον υπάλληλο της Speedex.

Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή των παραγγελιών γίνεται η χρήση της Speedex. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (αργίες, απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Παράδοση εντός της πόλης του Βόλου

Για αποστολές στην πόλη του Βόλου η χρώση είναι 3.00€ για βάρος ως 2 κιλά και 1.20€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Παράδοση εκτός Βόλου

Για αποστολές εκτός της πόλης του Βόλου η χρέωση είναι 3.50€ για βάρος ως 2 κιλά και 1.30€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αποστολές σε νησιά η χρέωση είναι 3.60€ για βάρος ως 2 κιλά και 1.40€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για την αποστολή δεμάτων (από 1 κιλό και άνω) προς & από, τους προορισμούς: Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Χίος, Μυτιλήνη, Σάμος, Λήμνος, Ικαρία, Μύκονος, Σαντορίνη, Μήλος, Κύθηρα παρέχονται οι εξής  επιλογές:

      •  Economy: παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, στις παραπάνω τιμές.
      •  Express: παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα με επιβάρυνση επίναυλου 2.40€ ανά κιλό.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Επιπλέον, για την χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής η χρέωση είναι 1.50€.

Για την αποστολή σε απομακρυσμένες περιοχές Ν. Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση 1.50€

Για την αποστολή σε απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές περιφέρειας υπάρχει χρέωση 1.50€ και επιπλέον 1-3 μέρες στον χρόνο παράδοσης.